

Wednesday, August 14, 2019 – UBC Vancouver Campus Robert H. Lee Family Boardroom, 3rd Floor, 6163 University Boulevard

Item	Description	Presenter	Action	Time
1	Welcome and Minutes	Chair (5 min)	Approval	12:15-12:20
2	Carry Forward	Chair (20 min)	Discussion	12:20-12:40
3	FIPPA Impacts to UBC's Technology Landscape	Ms. Jennifer Burns Mr. Paul Hancock (30 min)	Discussion	12:40-13:10
4	Application Ecosystem Program	Ms. Anje Skomorowski Mr. John Thomson (45 min)	Recommendation	13:10-13:55
5	Integrated Renewal Program: EQA Report	Mr. Rand Guy (30 min)	Discussion	13:55-14:25
6	Integrated Renewal Program	Mr. Chris Mercer Mr. Michael Ramsay Ms. Jen Fullerton (60 min)	Discussion	14:25-15:25
7	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)	Approval	15:25-15:30