Wednesday, January 9, 2019 – UBC Vancouver Campus Robert H. Lee Family Boardroom, 3rd Floor, 6163 University Boulevard

Item	Item Description	Responsible	Action	Time	
1	Welcome and Minutes	Chair (10 min)	Approval	10:00 - 10:10	
2	Carry Forward	Chair (30 min)	Discussion	10:10 - 10:40	
Begin Closed Portion of the meeting					
3	PriSM (Action Item 99)	Mr. Paul Hancock Mr. Don Thompson (45 min)	Discussion	10:40 - 11:25	
4	Strategic Workforce Planning (Action Item 147)	Mr. Stephen Lamb Ms. Jennifer Burns (45 min)	Discussion	11:25 – 12:10	
5	Lunch	Chair (20 min)		12:10 - 12:30	
6	IT Roadmap	Ms. Jennifer Burns Ms. Anje Skomorowski (60 min)	Discussion	12:30 – 13:30	
7	Integrated Renewal Program (Action Item 155)	Ms. Jennifer Burns Ms. Kate Ross Mr. Chris Mercer Mr. Rand Guy (75 min)	Discussion	13:30 – 14:45	
	Resume Open Portion of the meeting				
8	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)	Approval	14:45 – 14:50	