Monday, March 4, 2019 – UBC Vancouver Campus Robert H. Lee Family Boardroom, 3rd Floor, 6163 University Boulevard

Item	Description	Responsible	Action	Time
1	Welcome and Minutes	Chair (10 min)	Approval	11:15-11:20
2	Carry Forward	Chair (30 min)	Discussion	11:20-11:50
3	Digital Research Infrastructure	Mr. Steve Cundy (15 min)	Recommendation	11:50-12:05
4	UBC Payment Card System (eCommerce)	Ms. Linda Josh (25 min)	Discussion	12:05-12:30
5	Lunch	Chair (25 min)	-	12:30-12:55
Begin Closed Portion of the meeting				
6	Enterprise Maintenance Management System	Mr. John Metras Ms. Jennifer Burns Ms. Anje Skomorowski (30 min)	Recommendation	12:55-13:25
7	UBC Digital Strategy	Ms. Jennifer Burns Mr. David Shorthouse (30 min)	Discussion	13:25-13:55
8	Integrated Renewal Program and Related Ecosystem Retrofits	Ms. Jennifer Burns Ms. Anje Skomorowski Mr. David Fleming Dr. Kate Ross Mr. Chris Mercer Mr. Rand Guy (120 min)	Recommendation	13:55-15:55
Resume Open Portion of the meeting				
9	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)	Approval	15:55 – 16:00