## Monday, May 6, 2019 – UBC Vancouver Campus Robert H. Lee Family Boardroom, 3<sup>rd</sup> Floor, 6163 University Boulevard

Item	Description	Presenter	Action	Time
1	Welcome and Minutes	Chair (10 min)	Approval	11:00-11:10
2	Carry Forward	Chair (30 min)	Discussion	11:10-11:40
3	Lunch	Chair (20 min)		11:40-12:00
Begin Closed Portion of the meeting				
4	Application Ecosystem Program Charter	Ms. Jennifer Burns Ms. Anje Skomorowski Mr. David Fleming (30 min)	Discussion	12:00-12:30
5	Integrated Renewal Program EQA Report	Mr. Rand Guy (40 min)	Discussion	12:30-13:10
6	Integrated Renewal Program	Mr. Chris Mercer Dr. Kate Ross Ms. Jennifer Burns (60 min)	Recommendation	13:10-14:10
Resume Open Portion of the meeting				
7	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)	Approval	14:10-14:15